Meulendijks Solutions Frans
Meulendijks Solutions Duits
Meulendijks Solutions Engels
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 3
  • slide 4
false
10
10
fade
2
1

NOODSTOPSYSTEMEN

Wij leveren diverse noodstopsystemen, van relatief eenvoudig, aangepast aan uw machine en volledig conform de veiligheidseisen die aan uw machine gesteld worden, tot lijn-noodstopsystemen welke speciaal geschikt zijn om alle machines van transferwagen tot transferwagen met elkaar te verbinden. Een door ons uitgevoerde risico inventarisatie met het daarbij behorende rapport behoort tot de levering.

EENVOUDIGE NOODSTOP:De bestaande machine wordt voorzien van een 2-voudig uitgevoerd veiligheidscircuit, door middel van de juiste bedieningsschakelaars in combinatie met daarbij behorende veiligheidsrelais. Alle noodstopschakelaars worden vernieuwd.


LIJN NOODSTOP: De levering omvat een centrale bedieningsconsole welke alle noodstopfuncties van de lijn integreert en ervoor zorgt dat wanneer op een willekeurig punt in de lijn een noodstopknop gedrukt wordt de hele lijn veilig afschakelt. Op deze centrale console wordt door signaallampen aangegeven welke machine/knop gedrukt werd, waardoor de opstarttijd minimaal gehouden kan worden. Indien gewenst worden alle machines voorzien van veiligheidsrelais en daarbijbehorende komponenten zoals (o.a.) lichtbarrieres of veiligheidsmatten of-bumpers.
Alle noodstopschakelaars worden vernieuwd.

 

 

 

 


UITGEBREIDE LIJN NOODSTOP: Zoals boven beschreven, met als aanvulling een PLC met Touch-Screen. Met deze installatie is het mogelijk een logging bij te houden van alle gedrukte noodstopknoppen, bepaalde circuits in of uit te schakelen en een grafische voorstelling zichtbaar te maken per noodstopknop. Deze uitvoering is uiterst flexibel in opzet en zeer gebruikersvriendelijk.